Supported Resources per row

Discussion in '[HA] XFRM Resources Layout' started by ChrisTERiS, Dec 23, 2017.

  1. ChrisTERiS

    ChrisTERiS New Member Resources Layouts [XF2] License Validated

    Joined:
    Nov 13, 2017
    Messages:
    26
    Likes Received:
    1
    Trophy Points:
    3
    Gender:
    Male
    Hello,

    In the previous version there was an option to set resources per row. Actually if I remember well, I was able to set different amount for tablets, smartphones etc. Now I can't find this setting and as I can understand from what I'm seeing (have only one resource) must be 4 per row.

    Also I seen in your demo that you've landscape thumbs. Mine appears a block with same dimension. Have set 300 X 200 in options even if I read that still does not works. Do I need to edit again resources.php?

    Last, but not so important. If it can be done ok, otherwise I'll disable "More" button. Is it possible in the back side to show just text from the description?

    Thank you
    Chris
     
  2. Dadparvar

    Dadparvar is a Verified MemberDadparvar Administrator Staff Member License Validated

    Joined:
    Mar 28, 2016
    Messages:
    1,180
    Likes Received:
    164
    Trophy Points:
    63
    Xenforo changed the responsive system in XF2. You can see it in XFMG as well. Those options are gone. (I'll see if I can make some guides to get your goals or not. But I will stay with XF2's standard at all as it will be a future problem for you if I change the standard)

    That is because of the new responsive system. If you force 3 resources per row, then it will look so nice with 300x200, as it was in my demo. (if I find a way for above item, it will help you in this one too)

    You mean you want to hide resource's details from back side?
     
  3. ChrisTERiS

    ChrisTERiS New Member Resources Layouts [XF2] License Validated

    Joined:
    Nov 13, 2017
    Messages:
    26
    Likes Received:
    1
    Trophy Points:
    3
    Gender:
    Male
    Yes to hide everything and show only a part of description text. Bootstrap has a feature (in css) to show so much text as much is the block side, don't know if xF has something similar, otherwise 250 chars is ok. But as I said this is not so important.
     
  4. ChrisTERiS

    ChrisTERiS New Member Resources Layouts [XF2] License Validated

    Joined:
    Nov 13, 2017
    Messages:
    26
    Likes Received:
    1
    Trophy Points:
    3
    Gender:
    Male
  5. Dadparvar

    Dadparvar is a Verified MemberDadparvar Administrator Staff Member License Validated

    Joined:
    Mar 28, 2016
    Messages:
    1,180
    Likes Received:
    164
    Trophy Points:
    63
    That's right. It only shows the new layout in main page. I'll add support of category page in next update.
     
  6. ChrisTERiS

    ChrisTERiS New Member Resources Layouts [XF2] License Validated

    Joined:
    Nov 13, 2017
    Messages:
    26
    Likes Received:
    1
    Trophy Points:
    3
    Gender:
    Male
    Very fast update, I must admit it :) I seen it at xenforo.com
    Is it possible to share what modifications you did in you demo to show 3 resources per row and thus the image to be landscape mode?
     
  7. Dadparvar

    Dadparvar is a Verified MemberDadparvar Administrator Staff Member License Validated

    Joined:
    Mar 28, 2016
    Messages:
    1,180
    Likes Received:
    164
    Trophy Points:
    63
    You mean you want something like this?
    123.jpg

    Sure.

    Open this template: dadparvar_xfrmresourceslayouts_resource_list_twosidedbusinesscard.less

    In line 81, change 1.6 to 1.3.

    Let me know if it's what you want.
     
  8. ChrisTERiS

    ChrisTERiS New Member Resources Layouts [XF2] License Validated

    Joined:
    Nov 13, 2017
    Messages:
    26
    Likes Received:
    1
    Trophy Points:
    3
    Gender:
    Male
    Hello and Happy New Year,

    Just today I found time to work with it, but seems that I can't configure anything correct.
    Check at: https://www.turkika.com/index.php?resources/categories/example-category.1/

    My questions are:

    1.- In version for xF1 I was edited Resources.php and changed width for thumb from 90px to 250px, but now I can't find such a filename and the directory structure is different.
    2.- I want to show 3 items per row, I follow your instructions before but still shows 4 per row. To be honest, as I've only one item now, I suppose that it will shows 4 as the width is low.
    3.- How I can change the padding/margin between Rating/Title/Tagline to look like the attached mockup?
    4.- Which style do I need to edit to set border-radius 0px for the item block?

    Thank you
    Chris thumbstyle.png
     
  9. Dadparvar

    Dadparvar is a Verified MemberDadparvar Administrator Staff Member License Validated

    Joined:
    Mar 28, 2016
    Messages:
    1,180
    Likes Received:
    164
    Trophy Points:
    63
    Even if you change the file, whenever you upgrade the XFRM add-on, it will go back to original size. So, you should extend it using an add-on. But I think I'll add an option to add-on to let you easily set a number and since then, it will save the icons in that size.

    You want to show 3 resources per row and you did what I said and didn't work? may I have admin access to do it my self? also create 4 or 5 resources so that we see the result after testing.

    use add-on's style properties for "Title"
    sp.jpg

    I added a style property for you to be able to control the border radius.
    sp1.jpg
     
  10. Dadparvar

    Dadparvar is a Verified MemberDadparvar Administrator Staff Member License Validated

    Joined:
    Mar 28, 2016
    Messages:
    1,180
    Likes Received:
    164
    Trophy Points:
    63
    I checked your site. Instead of 1.3 I wrote 1.2 in line 81 and now is 3 per row.
     

    Attached Files:

  11. ChrisTERiS

    ChrisTERiS New Member Resources Layouts [XF2] License Validated

    Joined:
    Nov 13, 2017
    Messages:
    26
    Likes Received:
    1
    Trophy Points:
    3
    Gender:
    Male
    Yes I seen it, thank you. But why the image streches only the width and not the height? Have you fixed height for image block?
     
  12. ChrisTERiS

    ChrisTERiS New Member Resources Layouts [XF2] License Validated

    Joined:
    Nov 13, 2017
    Messages:
    26
    Likes Received:
    1
    Trophy Points:
    3
    Gender:
    Male
    The Resource icon is saved at 90 X 90?? This is that I've understand that's why the image appears so terrible. eg the original image that uploaded is 320 X 320

    thumbtest.png

    Nothing in common with what appears in the listing
     
  13. Dadparvar

    Dadparvar is a Verified MemberDadparvar Administrator Staff Member License Validated

    Joined:
    Mar 28, 2016
    Messages:
    1,180
    Likes Received:
    164
    Trophy Points:
    63
    The card has a fixed height. Just like XF's standard.
    But I have plan to make some improvements when I implement the icon resizer in future. (These days I became again busy. You may know why. This is why again I find less time working on things and I just focus on porting paid add-ons or doing the custom requests asap. Hope to be able to do things soon for this too)

    That's right. I'm not sure why XF developers are not adding a single simple option to control the icon size, in both XF1 and XF2. (whenever I add that option, you will have nice looking resource list)
     
  14. Dadparvar

    Dadparvar is a Verified MemberDadparvar Administrator Staff Member License Validated

    Joined:
    Mar 28, 2016
    Messages:
    1,180
    Likes Received:
    164
    Trophy Points:
    63
    Btw, you can manually change the height of them if you want.
     
  15. ChrisTERiS

    ChrisTERiS New Member Resources Layouts [XF2] License Validated

    Joined:
    Nov 13, 2017
    Messages:
    26
    Likes Received:
    1
    Trophy Points:
    3
    Gender:
    Male
    Can you guide me where the width setting is? Is not a problem if I'll loose it in a future xF update. In xF1 was (if I remember well) at: lib/Resourses.php. Now?
    Also where I can manually edit the height?
     
  16. ChrisTERiS

    ChrisTERiS New Member Resources Layouts [XF2] License Validated

    Joined:
    Nov 13, 2017
    Messages:
    26
    Likes Received:
    1
    Trophy Points:
    3
    Gender:
    Male
    I gave up with xF2. Needs long time to have all needing plugins available.
    To speed up my time can you please give me a help hand in 2 points:
    1.- Which css I must edit to add text-align:center; for Title and Tagline?
    2.- If it can be done, which template to edit to move star rating below thumb and above title?

    Thank you
     
  17. ChrisTERiS

    ChrisTERiS New Member Resources Layouts [XF2] License Validated

    Joined:
    Nov 13, 2017
    Messages:
    26
    Likes Received:
    1
    Trophy Points:
    3
    Gender:
    Male
  18. Dadparvar

    Dadparvar is a Verified MemberDadparvar Administrator Staff Member License Validated

    Joined:
    Mar 28, 2016
    Messages:
    1,180
    Likes Received:
    164
    Trophy Points:
    63
    Yes you did the good choice. Wait a few months to migrate to XF2. Let developers find out everything and come out from beta status in their XF2 add-ons too. Then you can safely migrate.

    can you make this request as new thread with its own title please? it's even related to XF1 version so totally unrelated to this topic. I'll answer it as I go back home.
     
  19. ChrisTERiS

    ChrisTERiS New Member Resources Layouts [XF2] License Validated

    Joined:
    Nov 13, 2017
    Messages:
    26
    Likes Received:
    1
    Trophy Points:
    3
    Gender:
    Male
  20. Dadparvar

    Dadparvar is a Verified MemberDadparvar Administrator Staff Member License Validated

    Joined:
    Mar 28, 2016
    Messages:
    1,180
    Likes Received:
    164
    Trophy Points:
    63